Vores fysiske rammer

Holdsalen

Hos Sanseværkstedet finder du en lys og hyggelig holdsal med plads til tumleri og leg.

Sanseværkstedet sørger for alt i skal bruge, mens i er på hold, herunder bløde træningsmåtter at sidde/ligge på, sanseredskaber, instrumenter, sæbebobler mm. Du skal blot dukke op med dit søde mini-menneske, og så sørger vi for resten!

I salen er der indrettet et lille legehjørne med bl.a. boldbassin, sansegynge og skumrutsjebane, hvor jeres børn kan udfolde sig motorisk, og i kan hygge jer sammen. Legehjørnet tages typsik først i brug under selve holdet, når babyerne bliver over 5 måneder. 

I holdsalen står også en lille sofa, som du kan benytte til amning/flaske, eller blot en lille pause efter behov, under holdet. 

Loungen

Sanseværkstedet har også en hyggelig lounge. I loungen finder du alt du skal bruge for at tage dig godt af dit barn og dig selv. 

Her er der et lille te-køkken med mikroovn, samt en lille spisekrog, hvor dit barn kan få en lille snack inden i skal videre. 

I loungen er der desuden et blødt sofahjørne hvor du kan amme/give flaske i ro og mag, eller nyde en kop kaffe/te i godt selskab, mens dit barn hygger sig på legetæppet med de andre babyer. 

Du kan selvfølgelig også benytte dig af vores både hyggelige og praktiske pusleplads. 

Det er vigtigt for os, at du oplever ro til at komme godt ind og ud af døren, og at du har mulighed for at pleje dine egne behov, såvel som dit barns. 

Læs om parkeringsmuligheder her.

FinD Os her