Denne lækre pakke indeholder alt du skal bruge, til at lege nogle sjove, hyggelig og sansestimulere lege med dit barn, hjemme i din egen stue. Pakken er samlet med stor omhu og eftertanke, og indeholder en masse redskaber, som du kan bruge, til at understøtte dit barns sansemotoriske og neurologiske udvikling.

Pakken indeholder:

  • En minifaldskærm
  • En kazoo
  • En ærtepose
  • Sæbebobler
  • Et rasleæg
  • Et tørklæde 
  • En massagebold

Du har mulighed for at oplyse ønsker til farver på de forskellige redskaber i sansepakken. Jeg gør mit bedste for at imødekomme dine ønsker, men jeg tager forbehold for udsolgte farver. Hvis du ikke har nogle ønsker til specifikke farver, lader du blot feltet være tomt. 

Produktbeskrivelse

Ærtepose

Ærteposen er et godt redskab til at stimulere både muskel-led sansen, samt berøringssansen. Den kan bruges på et utal af måde – til at kaste med, føle på, lægges på kroppen, gribe, ligge ovenpå osv. 

Ærteposen er CE-mærket, hvilket betyder den er fri for problematisk kemi. Den vejer 100 gram og måler 10 x 10 cm. Fås i farverne rød, grøn, blå, gul, lilla, grøn, orange og pink.

Sæbebobler

Sonett sæbebobler er en af de få på markedet, som ikke indeholder allergifremkalende konserveringsmidler, parabener og parfume. Desuden er den ph-neutral og økologisk. 

Du kan derfor blæse sæbeboler med ro i sindet – også selvom dine børn ikke nøjes med at kigge på de fine bobler, men også kommer i kontakt med dem. 

Kazoo

En kazoo er et sjovt og nemt instrument, som enhver kan tage i brug med det samme. CE-mærket og dermed uden skidt kemi.

Bør ikke bruges af små børn under 3 år, da der er små dele, der kan falde af. Brug den i stedet til at spille for dit barn. Fås i farverne grøn, orange, pink og gul.

Rasleæg

De fine rasleæg fra Nino er et kæmpe hit hos de små.  De passer godt i en helt lille hånd, og har en fin, blød raslelyd. 

Fås i farverne grøn, sort, lilla, blå, gul, orange, pink og rød. 

Tørklæde

Tørklædet er lavet af nylon, i en kraftig kvalitet. Egner sig helt perfekt til brug til de helt små, til sanglege, gemmeleg, kildeleg og taktil stimulering. 

Måler 68 x 68 cm.  Fås i rød, gul, grøn, blå, orange og lilla.

Massagebold

Denne lækre massagebold fra EduShape er dejlig blød, og har en stimulernede overflade med små dupper. Du kan give din baby en nænsom massage, og den er nem for din baby at holde fast i. 

Bolden er CE-mærket, og helt fri for skidt kemi, så du kan lade dit barn lege med bolden, med ro i sindet.

Måler ca 9 cm. Den kan pumpes med en boldpumpe, hvis du ønsker at gøre bolden mere fast. Fås i farverne rød, gul, grøn og blå.

Minifaldskærm 

Med minifaldskærmen kan du for alvor få stimuleret dit barns balancesans! Den er helt perfekt til trækketure på stuegulvet, snurreture mm. Men den er også perfekt til hulebyggeri, gemmeleg og meget mere, og kan derfor anvendes i mange år. Den er produceret i slidstærk og langtidsholdbar polyester. OBS. faldskærmen er ikke testet ift. at løfte børn. Al leg med faldskærmen, hvor børn løftes eller svinges er på eget ansvar.

Måler 83×127 cm og fås i farverne lilla, rød, orange, gul, grøn og blå. 

Leveringsmuligheder

Du kan enten vælge at købe med fragt eller fysisk afhentning. Fysisk afhentning kan ske i klinikken efter aftale. Hvis du køber fragt, bliver din pakke sendt til nærmeste pakkeshop med GLS (DKK 46).