Far-Tummel

Til Far-tummel er der fokus på sjove tumlelege, som understøtter dit barns udvikling, og som er med til at skabe et stærkt bånd imellem dig og dit barn. Du får inspiration og viden om, hvordan du kan støtte dit barns udvikling og skabe sjove lege derhjemme, og så er det også en god mulighed for at komme ud af huset og få nogle gode oplevelser sammen. Samtidig bliver du en del af et unikt fællesskab, hvor du har mulighed for at dele dine tanker og oplevelser omkring far-rollen med andre fædre.

Praktisk information

  • For børn fra 3 til 15 måneder.
  • Fleksibel tilmelding til forløb, afhængig af hvad der passer jer og jeres barsel
  • Kun for fædre
  • Pris: Fra DKK 450,- (4 uger) til DKK 650,- (6 uger)
  • Instruktør: Alexander

Til Far-tummel er der fokus på sjove tumlelege, som understøtter dit barns udvikling, og som er med til at skabe et stærkt bånd imellem dig og dit barn. Du får inspiration og viden om, hvordan du kan støtte dit barns udvikling og skabe sjove lege derhjemme, og så er det også en god mulighed for at komme ud af huset og få nogle gode oplevelser sammen. Samtidig bliver du en del af et unikt fællesskab, hvor du har mulighed for at dele dine tanker og oplevelser omkring far-rollen med andre fædre. 

Din instruktør, Alexander, er fysioterapeut og BabyTummel instruktør. Derudover er han også far selv, hvilket giver ham en god forståelse for den situation man står i, som nybagt far.

Hos Sanseværkstedet finder du gode faciliteter til at få ordnet bleskift, flasker, mad og overtøj i ro og mag, inden i skal ud af døren igen. Der er også gode muligheder  for at få en snak og en kop kaffe med andre fædre i vores hyggelige lounge efter holdet.

Alexander

Fysioterapeut og Far-Tummel instruktør

Alexander brænder for at skabe nogle sjov hold, hvor der er plads til at være far! 

Alexander planlægger altid sine hold så de udfordrer barnets sanser og motorik, og skaber de bedste forudsætninger for at i kan tumle jer til en stærk udvikling, og solid tilknytning. 

På Alexanders hold er der i øvrigt altid plads til at dele de tanker man kan gå rundt med som far, som kan være svære at dele med andre, der ikke er samme sted i livet.

Alexander bor i Odense med sin forlovede, Lise og deres dreng Hugo på 2 år.