Praktisk information

Sanseværkstedets hold

Hos Sanseværkstedet tilbyder vi faste ugentlige tumlastikhold, i vores klinik i Odense:

  • Holdet varer 45 minutter pr. gang
  • Der er plads til max 9 babyer pr. hold
  • Holdene er aldersopdelt, og man tilmelder sig ud fra sin babys fødselsmåned
  • Vi tilbyder tumlastik fra baby er 2 måneder gammel
  • Du tilmelder sig et abonnement, hvor man betaler et fast beløb hver måned
  • Opsigelse: løbende måned + 30 dage

På vores tumlastik-hold bruger vi en lang række øvelser og lege til at stimulere barnets sansemotoriske udvikling. Vi bruger fx sansetørklæder, rasleæg, sansebolde, kuglebad, yogabolde, sansegynge, tumletop, faldskærme og sanglege. Vi laver krydsbevægelser, balanceøvelser og træner stabilitet, og vi tilpasser altid øvelserne til den enkelte babys behov og udviklingsniveau. Vores fokus er at skabe en sjov og legende atmosfære, så børnene har det sjovt, samtidig med at de træner deres sansemotorik og sensoriske integration.

Læs mere om tumlastik her.

Til- og afmelding til hold​

For bedre at kunne tage udgangspunkt i din babys relevante milepæle og udviklingstrin, er Sanseværkstedets hold opdelt efter fødselsdmåned. Man kan melde sig på holdene løbende, også selvom holdet er gået i gang. Det betyder at du altid kan melde dig på et hold med jævnaldrende babyer, såfremt der er ledige pladser. Betalingen falder altid med 30 dages interval. Hvis du melder dig til d. 15. i en måned, trækkes næste betaling dermed den 15. i næste måned, og så videre. 

Når du tilmelder dig et hold hos Sanseværkstedet er du med på holdet, indtil du aktivt melder dig fra igen. Du skal selv afmelde dig fra holdet, via. et link du modtager i din kvittering for betaling. Opsigelsesperioden er den løbende måned + 30 dage. 

Aldersindelingen er vejledende, og er beregnet til at sikre, at babyerne er nogenlunde samme sted, ift. deres motoriske udviklig.  Der vil ofte være overlap, så du fx har to hold at vælge imellem. Du kender dit barn bedst, og det er op til dig at vurdere, om dit barn skal være “en af de små” eller “en af de store” på holdet. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af hold, er du altid velkommen til at kontakte mig!

Holdet fortsætte, så længe der er deltagere nok på holdet. Når der kun er 3 tilmeldte på et hold, vil holdet blive opsagt med én måneds varsel. Såfremt der er pladser på et andet hold, vil i blive tilbudt at fortsætte på dette i stedet.

Hvor holder Sanseværkstedet til?

Sanseværkstedet holder til på Rugårdsvej 46A, 5000 Odense C. 

Klinikken er indrettet med både en lys holdsal og en hyggelig lounge, samt alle faciliteter du får behov for. Læs mere om klinikken og de fysiske rammer her.

Sanseværkstedet befinder sig tæt på offentlig transport og i gåafstand til Odense centrum. Læs om parkeringsmuligheder nedenfor.

Parkering

Du kan parkere lige bag bygningen, på en række p-pladser med 2 timers gratis parkering. Pladserne befinder sig langs hegnet ind til parkeringspladsen tilhørende nabobygningen. Husk at tjekke skiltningen, så du er sikker på at du holder på de rigtige pladser, og husk at stille p-skiven! 

Du kan ligeledes finde ubegrænset parkering foran bygningen, langs Rugårdsvej.