Tumlastik-hold(2-12 mdr)

Sanseværkstedet tilbyder faste hold, der mødes hver uge og er designet til dig og dit barn. Denne løsning er perfekte for forældre, der ønsker at deltage i tumlastik på et fast tidspunkt hver uge, med de samme børn og forældre hver gang. Du kan tilmelde dig vores tumlastik-hold baseret på dit barns fødselsmåned. Vi har hold tilpasset forskellige aldersgrupper, og du kan begynde allerede fra din baby er 2 måneder, og fortsætte så længe du vil. Hvis der er ledige pladser på et hold, kan du altid tilmelde dig, uanset hvor længe holdet har kørt forinden.

Praktisk information

  • Fast ugentlig mødedag og tidspunkt 
  • 45 minutters mødegang
  • Pris: DKK 339,- pr. måned
  • Opstart: Fra baby er 2 måneder
  • Tilmelding: Du kan tilmelde dig når som helst, og betaler løbende med 30 dages interval.
  • Varighed: Du bestemmer, hvor længe du vil være en del af holdet.

Hvad er tumlastik?

Tumlastik er designet til at styrke og stimulere de tre vigtige motoriske sanser hos dit barn: den vestibulære sans, den proprioceptive sans og den taktile sans.

  • Den vestibulære sans: Dette er sansen, der er ansvarlig for at registrere bevægelse og balance. Gennem tumlastik-aktiviteter som rutsjebaner, gyngende bevægelser og kropsrotation får dit barn mulighed for at udfordre og udvikle deres vestibulære sans.
  • Den proprioceptive sans: Denne sans giver dit barn en fornemmelse af deres kropsposition og muskelbevægelse. Ved at deltage i tumlastik-aktiviteter som kravling, hop og strækøvelser får dit barn mulighed for at styrke og forfine deres proprioceptive sans.
  • Den taktile sans: Denne sans handler om berøring og følelsen af forskellige teksturer og overflader. I tumlastik kan dit barn udforske forskellige materialer og legetøj med deres hænder og fødder, hvilket stimulerer deres taktile sans og bidrager til deres sensoriske udvikling.

Tumlastik er således en fantastisk måde at understøtte dit barns motoriske sanser på. Ved at skabe en sjov og udfordrende oplevelse gennem leg og bevægelse bidrager tumlastik til at styrke deres kropsbevidsthed og motoriske færdigheder på en engagerende måde.

Tumlastik er et begreb, der er bragt til Danmark af ergoterapeuter, og bygger dermed originalt på ergoterapeutiske kompetencer og viden. 

Tumlastik var i mange år et beskyttet begreb. som en ergoterapeut havde patent på. Da ordet ‘tumlastik’ fik plads i Nydansk Ordbog, besluttede indehaveren af patentet, at lade det udløbe og gøre navnet tilgængeligt for alle. Dette betyder, at nu kan begrebet ‘tumlastik’ bruges bredt af alle faggrupper.

Karoline Hviid Bartholdy

“Det er mig, der står bag Sanseværkstedet. Jeg er uddannet ergoterapeut og har siden specialiseret mig indenfor børneområdet. Jeg brænder for at skabe de bedste forudsætninger for, at I som forældre har redskaberne til at støtte op om jeres børns udvikling og trivsel.”

August 2023 – BabyTummel Instruktør v/ Lene Raadkjær Jørgensen

April 2023 – Ergoterapeutisk Ammevejleder v/ Maj-Brit Birch Lykkegaard

Oktober 2022 – Rytmik og Nærværsøvelser for Børn v/ Ulla Lau Hyldgård

September 2020 – Sensory Babies: Børns Neurologiske og Sansemotoriske Udvikling

Juni 2020 – Kandidat i Ergoterapi med Speciale i Børn og Sanseintegration

November 2019 – Certificeret Stimulastik Instruktør

Januar 2015 – Bachelor i Ergoterapi

Betalings- og bindingspolitik

Ved tilmelding betales der en fast månedlig pris med 30 dages interval. Når du melder fra, er du bundet til den igangværende måned, samt den kommende måned. Du har 30 dages opsigelse, fra den dato, du tilmeldte dig. Dette giver os tid til at organisere og planlægge holdet og sikre en god oplevelse for alle deltagerne. Du skal selv melde fra via et link du modtager i din betalingskvittering.