Babytjek

Et Babytjek hos Sanseværkstedet er en kort og uforpligtende konsultation, til jer som går rundt med en lidt mindre bekymring eller et tvivlsspørgsmål om jeres barns udvikling eller trivsel, men som ikke er sikre på at I har behov for det helt store behandlings- og træningsforløb. Til et babytjek kan I hurtigt og trygt få svar på jeres spørgsmål, fra en specialiseret børneergoterapeut.

 • 30 minutters konsultation  
 • For børn op til 18 mdr 
 • Afklaring på små tvivlsspørgsmål omkring dit barn
 • Hurtig og tryg sparring ved en ergoterapeut, der er specialiseret i børns udvikling
 • Konkret vejledning og anbefalinger
 • Pris: DKK 400,- 350,-
  kampagne gælder april, maj, juni – brug rabatkode: INTROPRIS ved booking

Der sker rigtig meget i dit barns første par leveår, og som udgangspunkt er der stor forskel på børn, fx deres søvn, temperement eller hvornår de når deres milepæle – og det er helt normalt og ikke i sig selv bekymrende. Men som forældre kan det være svært at vide, hvornår noget er “indenfor normalen”, og hvornår der kan og bør gøres noget, som kan hjælpe til at fremme barnets trivsel.

Måske undrer I jer over, at jeres barn ikke triller, kryber eller kravler endnu, eller måske oplever I at jeres barn sover meget uroligt om natten – eller noget helt andet. Rigtig mange udfordringer blandt børn, der ellers er sunde og raske, kan løses med nogle forholdsvis enkle interventioner, som fx nogle konkrete øvelser eller en bestemt rutine. 

Under vores Babytjek får I en målrettet og konkret samtale med Sanseværkstedets ergoterapeut, der også vil have din baby i hænderne, og observere deres leg og bevægemønster. Du får en professionel og tryg vurdering af dit barns udvikling samt konkrete råd og øvelser med hjem, som er målrettet jeres specifikke udfordringer.

Hvis der er behov for yderligere sansemotorisk træning kan der planlægges et relevant forløb med Sansemotorisk træning i forlængelse af Babytjekket. Læs mere om Sanseværkstedets tilbud om sansemotorisk træning her

Hvis jeres udfordringer ikke kræver en ergoterapeutisk indsats med sansemotorisk træning, hjælper vi jer med at henvisning til den helt rigtige fagperson.

En konsultation kan både foretages i Sanseværkstedets egne lokaler på Rugårdsvej 46A, 5000 Odense C, eller i eget hjem (her tillægges pris for kørsel*).

Sanseværkstedets specialiserede ergoterapeut har kompetencer til at hjælpe børn der bl.a. oplever: 

 • Motorisk uro 
 • Forsinkede milepæle (f.eks. tril, kryb, kravl)
 • Favoritside
 • Stor utilfredshed ved mavetid
 • Søvnproblemer 
 • Sensitiv overfor berøring
 • Problemer ved opstart af mad
 • “Blødt” barn (lav muskelspænding)
 • Og meget mere…

Karoline Hviid Bartholdy

“Det er mig, der står bag Sanseværkstedet. Jeg er uddannet ergoterapeut og har siden specialiseret mig indenfor børneområdet. Jeg brænder for at skabe de bedste forudsætninger for, at I som forældre har redskaberne til at støtte op om jeres børns udvikling og trivsel.”

August 2023 – BabyTummel Instruktør v/ Lene Raadkjær Jørgensen

April 2023 – Ergoterapeutisk Ammevejleder v/ Maj-Brit Birch Lykkegaard

Oktober 2022 – Rytmik og Nærværsøvelser for Børn v/ Ulla Lau Hyldgård

September 2020 – Sensory Babies: Børns Neurologiske og Sansemotoriske Udvikling

Juni 2020 – Kandidat i Ergoterapi med Speciale i Børn og Sanseintegration

November 2019 – Certificeret Stimulastik Instruktør

Januar 2015 – Bachelor i Ergoterapi

“Min datter var lidt bagud motorisk ift. at lære at trille fra ryg til mave. Karoline kom med nogle konkrete forslag til øvelser, vi kunne prøve af derhjemme. Øvelserne var et godt supplement til de øvelser, vi havde fået fra en fysioterapeut, og det hjalp min datter til at knække koden. Derudover er Karoline meget hjertevarm og støttende i de følelser og bekymringer, der kan høre med, når ens barn er bagud motorisk.”

– Betina

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe jer? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 9393 7723 eller mail kontakt@sansevaerkstedet.dk og høre nærmere.

 

*Kørsel 300 kr/pr. påbegyndt time + 3,79 kr/pr. kørt km.

 

Afbud skal ske på tlf. senest 12 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves det fulde beløb.