Mød os

Karoline

Ergoterapeut og indehaver af Sanseværkstedet

Karoline har en kandidatgrad i ergoterapi, og har skrevet speciale indenfor emnet børn og sanser. Karoline er både certificeret stimulastikinstruktør, samt BabyTummel instruktør. Derudover har Karoline nørdet børns udvikling igennem adskillige kurser, bl.a. tumlastik, sanseintegration, børns neurologiske udvikling, ammevejledning mm.

Karoline har sunget i kor i mange år, og har ligeledes spillet musik gennem hele livet. Musik og rytmik indgår derfor helt naturligt på alle Karolines tumlastik-hold. 

Karoline bor i Odense M sammen med sin mand, Martin, og sine to piger – Gry på 5 år og Liv på 2,5 år.

IMG_3531(1) (1)

Alexander

Fysioterapeut og Far-Tummel instruktør

Alexander brænder for at skabe nogle sjov hold, hvor der er plads til at være far! 

Alexander planlægger altid sine hold så de udfordrer barnets sanser og motorik, og skaber de bedste forudsætninger for at i kan tumle jer til en stærk udvikling, og solid tilknytning. 

På Alexanders hold er der i øvrigt altid plads til at dele de tanker man kan gå rundt med som far, som kan være svære at dele med andre, der ikke er samme sted i livet.

Alexander bor i Odense med sin forlovede, Lise og deres dreng Hugo på 2 år. 

20230919_091916-EDIT (1)

Sara & Trine

Instruktører på tumlastik (1-3 år)

Sara og Trine er begge ergoterapeutstuderende på 7. semester. De er snart færdige med deres uddannelse, og nyder at bruge deres kompetencer i weekenden, på vores hold for de lidt større børn.

Sara og Trine har være i praktik hos Sanseværkstedet i efteråret 2023, hvor de blev bidt af at tumle og skabe de bedste forudsætninger for babyernes trivsel. Men i forbindelse med nogle vuggestuebesøg under deres praktik, blev de for alvor forelsket i målgruppen 1 – 3 år! 

Sara og Trine er nogle kæmpe humørbomber, som brænder for at for at give dit barn og dig en god oplevelse og en masse inspiration til lege med et sansemotorisk fokus.