Handelsbetingelser

Tilmelding til babygymnastik og rytmik

Tilmelding sker kun via. sanseværkstedet.dk. For deltagelse på et af Sanseværkstedets forløb, skal man være tilmeldt og have betalt før holdstart.

Hvis du har spørgsmål du vil have besvaret inden tilmelding, rettes henvendelse til Karoline Bartholdy på kontakt@sanseværkstedet.dk eller tlf. 9393 7723. 

Forretningsbetinger for brug af Sanseværkstedets webshop

Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem Sanseværkstedet og forbrugere (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk.1). Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig. Herunder særligt mulighed for returnering af produkter bestilt på hjemmesiden sansevaerkstedet.dk.

Betaling

Online betaling er formidlet af EasyMe ApS (CVR: 28712618). 

Ved at gennemføre betalingen bekræfter du, at du har juridisk råderet over det kort, eller den betalingsmetide, du anvender. Indgår du et abonnement eller en ratebetaling vil du efter hvert kommende trækning på kortet få tilsendt en kvittering på e-mail, samt instukrser i, hvordan du skifter det betalingskort du angiver til aftalen. 

Har du spørgsmål til selve den betalingstekniske den af din handel kan EasyMe kontaktes på support@easyme.biz, mens spørgsmål til selve handen og dens vilkår skal rettes til Sanseværkstedet.

Fortrydelsesret for tilmelding til hold

Sanseværkstedet giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du give skriftlig (pr. e-mail) besked om, at du har fortrudt aftalen. Det beløb, du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig inden for 30 dage. Fortrydelsesretten frafalder, hvis der er 8 dage eller mindre til holdstart, når du køber, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet. 

Fortrydelsesret for køb i Sanseværkstedets webshop

Ved køb i Sanseværkstedets webshop har du fuld fortrydelses og bytteret inden for 14 dage fra du har modtaget dine varer, forudsat du ikke har anvendt varen. Du betaler selv for returlevering – når vi har modtaget varen kontakter vi dig, og returnerer det fulde beløb til din konto. Returadresse: Vilhelm Kyhns vej 26, 5230 Odense M

Udeblivelse og aflysning

Der tilbydes ikke refundering for missede mødegange pga. udeblivelse, uanset årsag. 

I tilfælde af, at instruktøren må aflyse en mødegang ved fx sygdom, modtager du som kompensation et klip til et valgfrit drop-in tumlastik hold.

Forbehold

Sanseværkstedet tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer, og fyldte hold eller efterfølgende aflysning grundet for få tilmeldte.  Hvis holdet/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm pandemier eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling bortfalder.  Vi vil dog, så vidt det er muligt, tilbyde onlineundervisning i stedet for holdtræning med fysisk fremmøde, såfremt der kommer en nedlukning af klinikken som følge af ovenstående. 

Ansvar

Al deltagelse i Sanseværkstedets holdtilbud er på eget ansvar. Forældre er ansvarlige for at holde eget barn under opsyn.