Stimulastik

Stimulastik® er et ergoterapeutisk koncept, der beskriver en form for stimulerende gymnastik for babyer. Hos Sanseværkstedet arbejder vi med dit barns motoriske evner, så vi sammen kan fremme dit barns udvikling. Når vi arbejder med stimulastik® er der fokus på en række lege, hvor vi sammen understøtter og fremmer dit barns udvikling.

Når vi arbejder med stimulastik®, arbejder vi ud fra forskellige udviklingszoner, så du altid ved, hvor dit barn befinder sig – og hvad det næste skridt er. Derfor har jeg også fokus på at vejlede dig som forælder om, hvordan du på bedst mulig vis kan understøtte dit barns udvikling. Under legen har vi bl.a. fokus på 3 basale sanser: balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen.

Som uddannet ergoterapeut og stimulastik-certificeret instruktør og en passion for børn og deres udvikling, står jeg klar til at hjælpe dig med din babys motoriske udvikling.

  • Rediger Kolonne
 
  • Rediger Teksteditor

Praktisk information:

  • Pris: DKK 325,- pr. måned
  • Opstartsalder: Fra baby er 2 måneder
  • Tilmelding: Du kan tilmelde dig når som helst, og betaler med 30 dages interval.
  • Varighed: Du bestemmer, hvor længe du vil være en del af holdet.

Støt din babys udvikling med stimulastik i Odense

Hos Sanseværkstedet ønsker vi at hjælpe dig og din baby til den bedste start på livet. Derfor tilbyder vi hold i Odense, hvor du har mulighed for at stimulere din baby gennem leg og bevægelse. Lad din baby opleve brugen af de forskellige sanser vi arbejder med, og giv dem de bedste forudsætninger for en naturlig og stærk udvikling. Med min uddannelse som ergoterapeut og en certificering i stimulastik® har jeg de nødvendige kompetencer og viden der skal til for at støtte dig i at give din baby den bedste udvikling.

Vores øvelser til din baby tager altid udgangspunkt i din babys niveau og konkrete ståsted. Det er med til at sikre den bedste udvikling for din baby.

Hos Sanseværkstedet kalder vi vores tilbud for Tumlastik. Ligesom stimulastik®, er tumlastik et koncept udviklet af en ergoterapeut, og sammenfatter ordene tumle og gymnastik, og dækker over samme indhold. 

Ønsker du at vide mere om vores hold kan du kontakte mig på tlf. +45 93 93 77 23 eller send en mail til Kontakt@sansevaerkstedet.dk. Du er også velkommen til at tilmelde dig et af mine hold via knappen ovenfor.  

Det siger kunderne 🖤