Hvem står bag Sanseværkstedet?

Mit navn er Karoline Hviid Bartholdy. Jeg er uddannet ergoterapeut med en kandidatgrad i ergoterapi. Derudover er jeg certificeret stimulastikinstruktør, hvor jeg yderligere har dygtiggjort mig inden for børns sansemotoriske og neurologiske udvikling igennem adskillige kurser. Det indebærer bl.a. kurser i tumlastik samt babyers sansemotoriske og neurologiske udvikling helt fra fosterstadiet.

Jeg har sunget i kor og kirkekor i mange år, og jeg har ligeledes spillet musik gennem hele livet. Musik og rytmik indgår derfor helt naturligt i alle mine forløb.

Jeg ELSKER mit job, hvor jeg får lov til at lære en masse vidunderlige minimennesker og deres forældre at kende. Jeg brænder for at kunne tilbyde et sjovt og engagerende tilbud til babyer, som er med til at understøtte deres sansemotoriske og neurologiske udvikling, og som samtidig styrker det vidunderlige bånd mellem barn og forældre. 

Privat bor jeg i Odense M sammen med min mand, Martin, og så er jeg den stolte mor til to skønne piger – Gry på 4 år og Liv på 2 år.