babyrytmik

Mangler du en sjov og hyggelig aktivitet for dig og din baby? Så kom med til babyrytmik hos Sanseværkstedet. Vi tilbyder babyrytmik i Odense, hvor du som far eller mor kan være med til at aktivere din baby gennem bevægelse, musik og sang.

Babyrytmik er blevet en særdeles populær aktivitet for mødre og fædre på barsel, da det er en sjov og hyggelig aktivitet du kan lave sammen med sin baby, som samtidig er med til at styrke barnets udvikling. 

Hvad er babyrytmik?

Babyrytmik er en betegnelse for en aktivitet, som kombinerer rytme/musik med leg og bevægelse. Med babyrytmik hos Sanseværkstedet bliver din baby aktiveret gennem sang og musik, rytmik og bevægelse, som alt sammen er med til at udvikle din baby. Brugen af musik og sang i babyrytmik er en vigtig del af barnets udvikling.  

Hos Sanseværkstedet vil du opdage, at vores babyrytmikhold og tumlastikhold er ét og samme hold. Dette betyder, at det er det samme hold, du bliver tilmeldt, som rummer elementer fra både babyrytmik og tumlastik. Dette er med til at skabe en integreret og stimulerende oplevelse for  både babyer og forældre, hvor der både er fokus på musik og rytmik, samt barnets sansemotoriske udvikling. 

  • Rediger Kolonne
 
  • Rediger Teksteditor

Praktisk information:

  • Pris: DKK 325,- pr. måned
  • Opstartsalder: Fra baby er 2 måneder
  • Tilmelding: Du kan tilmelde dig når som helst, og betaler med 30 dages interval.
  • Varighed: Du bestemmer, hvor længe du vil være en del af holdet.

Babyrytmik i Odense

Sanseværkstedets babyrytmik i Odense tager udgangspunkt i flere elementer for at få den helt ideelle time til dig og baby.

Musik og rytme

Gennem musik og rytme kan vi introducere din baby til forskellige sange, melodier og instrumenter, som alle er med til at aktivere deres sanser. Det er bevist, at musik og rytmik har en vigtig rolle i din babys kognitive udvikling, og derfor er babyrytmik en rigtig god idé for jer begge. Gennem musikken bliver din babys koncentration og opmærksomhed skærpet og stimuleret. Når du synger og leger med din baby, vil det derfor være med til at fremme deres evne til at reagere på forskellige lyde og melodier. Samtidig er musikken også med til at udvikle deres evner til at lytte og genkende lyde og udvikle din babys sprog.

Rytmen i musikken spiller desuden en stor rolle i forhold til din babys udvikling af kreativitet, fantasi og evne til at løse forskellige problemstillinger. Med babyrytmik får din baby således trænet alle de forskellige sanser, som er med til at udvikle din baby, både kognitivt og motorisk. 

Sansemotorisk udvikling

Vores hold har stor fokus på at understøtte dit barns sansemotoriske udvikling. Barnets primære sanser stimuleres via sang, musik og bevægelse. Samtidig støttes barnets motorisk udvikling via relvante øvelser, som fokuserer på at styrke barnets muskler og stabilitet. 

Med instruktører der er uddannet fagpersonale, sikre vi en høj kvalitet af indhold, baseret på en bred viden omkring deres milepæle og naturlige bevægemønstre. 

Socialt samvær

Babyrytmik er en rigtig god måde at bidrage til socialt samvær, både mellem dig og din baby og med andre forældre. Musikken og rytmen i babyrytmiktimerne er med til at skabe en dejlig og behagelig oplevelse fyldt med glæde mellem dig og din baby.  Derudover har vi fokus på, at det skal være sjovt, engagerende og udviklende for alle babyer og deres forældre, og derfor er alle hold afstemt efter alder på babyerne. 

Meld dig til babyrytmik i Odense hos Sanseværkstedet

Er du klar til at komme ud med din baby og bidrage positivt til din babys udvikling, så meld dig til babyrytmik i Odense. Gennem brugen af musik, rytme og forskellige redskaber og instrumenter skaber vi en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor I kan være trygge. 

Vi har flere hold, der kan passe dig, og vi glæder os til at se dig og din baby til et hyggeligt babyrytmik hold. Se vores forskellige hold, og tilmeld dig her, eller tag kontakt til mig på tlf. + 45 93 93 77 23 eller send en mail til Kontakt@sansevaerkstedet.dk.

Det siger kunderne 🖤