babymotorik

Leder du efter en sjov og hyggelig aktivitet for dig og din baby? Så kom med til  babymotorik hos Sanseværkstedet. Vi tilbyder hold i Odense, hvor du som far eller mor kan være med til at aktivere din baby gennem øvelser, leg, bevægelse og rytmik. Babymotorik er blevet en særdeles populær aktivitet for mødre og fædre på barsel, da det er en sjov og hyggelig aktivitet du kan lave sammen med sin baby, som samtidig er med til at styrke barnets udvikling. 

Motorik er et begreb der beskriver hvordan vi indlærer og udvikler kroppens bevægelse. Hos Sanseværkstedet tilbyder vi babymotorik som en del af vores mange tumlastik hold. På vores hold er du garanteret både sjov og læring for både dig og din baby.

  • Rediger Kolonne
 
  • Rediger Teksteditor

Praktisk information:

  • Pris: DKK 325,- pr. måned
  • Opstartsalder: Fra baby er 2 måneder
  • Tilmelding: Du kan tilmelde dig når som helst, og betaler med 30 dages interval.
  • Varighed: Du bestemmer, hvor længe du vil være en del af holdet.

Hvad er babymotorik?

Babymotorik er et hold for dig og din baby, hvor vi fokusere på styrke, stabilitet og koordinering i den tidlige udvikling, så din babys naturlige bevægemønste og motorik styrkes.  Vores hold støtter op om dit barns milepæle, som fx at trille, krybe, kravle osv.

Støt din babys motorik

Al forskning peger på, at babys motorik er afgørende og kan have betydning for den senere udvikling. Men det kan måske være svært at vide, hvordan du bedst muligt kan gøre en forskel.

Gennem deltagelse på et af vores hold i Odense kan du aktivt deltage i udviklingen af din baby sammen med andre forældre og deres babyer. Ikke nok med, at du får smil på læberne og nye bekendtskaber, støtter du også din babys udvikling.

Kom til babymotorik i Odense hos Sanseværkstedet

Din babys motoriske færdigheder er essentielle for din babys trivsel og velvære. Hos Sanseværkstedet går vi op i, at både du og din baby både hygger og lærer på vores hold med babymotorik i Odense. Derfor er vores hold nøje sammensat af både læring og leg, så din baby kan blive dygtig motorisk imens i har det sjovt.

Vil du vide mere, kan du læse om vores hold eller kontakte os på tlf. +45 93 93 77 23 eller sende en mail til Kontakt@sansevaerkstedet.dk. Vi glæder os til at tage imod dig og din baby til et sjovt og lærerigt forløb med babymotorik.

Det siger kunderne 🖤