forældre-barn gymnastik (1 - 3 år)

Savner du en sjov og hyggelig aktivitet, som du kan lave med dit barn på 1 – 3 år? Og vil du samtidig gerne give din lille tumling de bedste forudsætninger for at udvikle en stærk sansemotorik? Hos Sanseværkstedet kalder vi gymnastikken for tumlastik, som er en sammenfatning af ordene tumle og gymnastik.

Til tumlastik for 1 – 3 år hos Sanseværkstedet kan du tage dit minimenneske i hånden og skabe dejlige minder, mens du styrker jeres forhold igennem fælles aktivitet. Samtidig bliver du klogere på dit lille barns udvikling, og får en masse god inspiration til lege og øvelser I kan lave derhjemme. Dit barn får desuden mulighed for at spejle sig i andre børn, hvilket ikke blot er spændende for dem, men også enormt vigtigt i denne alder.

Med udgangspunkt i leg, vil vi bl.a. stimulere berøringssansen, muskel-led-sansen og balance-sansen. Vi vil ligeledes fokusere på at understøtte dit barns styrke og stabilitet. Og så skal vi også styrke deres kognitive udvikling igennem lege der styrker deres fantasi og kreativitet. Vi skal bl.a. lege med forskellige redskaber, tonse til musik, lave kolbøtter, nusse og kramme, lave motorikbaner og fordybe os i sanseoplevelser. Børns primære aktivitet er leg, hvorfor vores hold altid vil tage udgangspunkt i leg. Børnene vil fx opleve at sansebaljer forvandler sig til kildende mos mellem tæerne, at vi bliver til moslende sommerfuglelarver som møver kroppen gennem terrænet, inden vi finder balancen og bevæger sig fra tue til tue gennem skoven.

Vores hold er præget af en afslappede og nærværende stemning, hvor I altid deltage på barnets præmisser. Man må gerne snuppe en pause, iagttage og lade sig inspirere.  Legene giver mulighed for at alle kan deltage i det omfang de kan og vil. Vi sørger naturligvis for at tilpasse aktiviteterne til netop dit barns alder og udvikling.  

Der er plads til 8 børn på holdet, ledsaget af mor eller far som aktive deltagere. Dette giver mulighed for at skabe et trygt rum med god plads til at lære hinanden at kende.  

Praktisk info

  • Målgruppe: Gående børn i alderen 1-3 år sammen med sin mor eller far.
  • Tidspunkt: Hver lørdag 10.00 – 10.45
  • Opstart lørdag d. 16. marts 2024
  • Pris: 325 kr pr. måned (løbende abonnement, der automatisk fornys indtil afmelding)
  • Tilmelding følger barnet. Mor, far, mormor, farfar, moster eller farbror må gerne skiftes!
  • Instruktører: Sara og Trine, ergoterapeutstuderende på 7. semester.